En lyxig avkopplande och välgörande stund

Frisörer & stylister

Salong Zandhoff & Co startades 1999 av mig, Cathrine Zandhoff.
Sedan dess har verksamheten vuxit och för tio år sedan utökade vi lokalen.
Idag är vi fem ordinarie frisörer som jobbar.

Cathrine

Jag utbildade mig som traditionell lärling på salong och tog gesällen 1992. Jag startade salong Zandhoff & co 1999. Vi växte ganska snabbt och efter några år tog vi över lokalen bredvid och öppnade upp emellan. Därmed fördubblades salongsytan. Jag tycker om att prova på olika färger och roliga tekniker.

Christine

Jag har varit på Zandhoff sedan sommaren 2007. Jag utbildade mig på Oslo Frisorskole i Göteborg. Tidigare har jag jobbat med kläder, och även som florist då skapandet och kreativiteten är något som tilltalar mig.

Linda

Jag har varit på Zandhoff sedan våren 2007 och jag gjorde min gesäll 2008. Jag trivs väldigt bra med mitt yrke eftersom att jag tycker om att förnya människors utseende och tar gärna en utmaning. Jag är även diplomerad Öron-, näs och navelhåltagare.

Rebecca

Jag har varit på Zandhoff sedan 2005. Jag utbildade mig på Burgårdens frisörgymnasium i Göteborg. Jag letar alltid efter nya inspirationskällor och är inte rädd för att testa nya tekniker, både inom färg och frisyr. Jag tog min gesäll våren 2007.

Matilda

Jag började min praktik på Zandhoff hösten 2012 och tog min gesäll hösten 2016.